Norwex antibakteriālie tīrīšanas audumi



Norwex antibakteriālie tīrīšanas audumi uzkopšanu padara vienkāršu. Šie produkti Skandināvijas slimnīcās tiek lietoti jau 15 gadus un ir pierādījies, ka tie ir gan droši, gan efektīvi iznīcinot baktērijas un tīrot palātas. Un viss, ko jūs izmantojat, lai tīrītu, ir ūdens.

Vispirms samitriniet zilo Norwex antibakteriālo audumu ar ūdeni, lai tīrītu, un pēc tam tīriet ar sausu violeto antibakteriālo audumu, lai virsma spīdētu. Uz jūsu logiem nebūs palikušas svītras un jums nebūs
nepieciešamības pēc papildu tīrīšanas līdzekļiem. Jo ūdens ir galvenais produkts, ko izmanto, lai tīrītu ar Norwex, tādējādi jūs radāt veselīgāku vidi sev un jūsu ģimenei.

Iemesls, kāpēc Norwex lupatiņas var noņemt traipus no mēbelēm tikai ar ūdeni, ir auduma struktūra - audumos ir sīki pavedieni, kas paredzēti, lai efektīvi satvertu un savāktu netīrumus. Šis audums pat savāc baktērijas.Tiklīdz baktērijas tiek uzslaucītas ar mikrošķiedras audumu, tā sudraba daļiņas ieskauj baktēriju šūnas un iznīcina tās. Tādēļ Norwex audums nesmako un nesastāvas.

Lai notīrītu šos taukainos pirkstu nospiedumus no tērauda ledusskapja, vispirms notīriet virsmu ar zilo antibakteriālo audumu, izskalojiet lupatiņu ūdenī un tīriet. Atcerieties, ka Norwex iznīcina baktērijas arī laikā, kamēr jūs tīriet virsmas. Šeit ir baktēriju cilmju saraksts, kuras Norwex, kā ir pierādīts, veiksmīgi iznīcina, lietojot tikai ūdeni: E coli, salmonella, streptococcus, staphalococus, MRSA, Candida Albican, SARS un daudzas citas.

Vienkārši lietojiet samitrinātu zilo audumu, lai tīrītu, un sausu violeto audumu, lai spodrinātu un neatstātu nekādus traipus un svītras.

1 komentārs:

  1. Lelisks palīgs, lai visu veiktu ātri un taupītu laiku!:-) Paldies!

    AtbildētDzēst